Roparunners - Londerzeel

vzw Vrienden Lotgenoten Vlaanderen - Team 256

Ons rekeningnummer

Rekeningnummer Belgisch formaat :  751-2045662-69                                                                                               Rekeningnummer Europees formaat : IBAN : BE71751204566269  --  BIC : AXABBE22

Een beetje uitleg ...


Wie zijn wij? 


Wij zijn een groep vrienden uit Londerzeel die al enkele jaren de Roparun lopen. In 2010 deden wij voor het eerst mee als Roparunners-Londerzeel. Ook het idee van waaruit de Roparun gegroeid is sprak ons aan: "trachten leven toe te voegen aan de dagen, daar waar er geen dagen meer toe te voegen zijn aan het leven".


Wat is ons doel?
-de Roparun in Belgie meer bekendheid geven. Van de 275 ploegen zijn er maar enkele Belgische teams en dat terwijl de Roparun toch een groot stuk door België gaat!
-zoveel mogelijk geld inzamelen voor de Belgische initiatieven.

  
Wat/wie zoeken we nog?
 
-sponsoren: we proberen alles zo sober mogelijk te houden om een zo groot mogelijk bedrag te kunnen storten, maar hebben toch enkele kosten: van inschrijving over benzine, eten, telefoonkosten..
- logistieke steun zoals voertuigen, voedsel, drinken ea.

 T-shirts editie 2010

 
Indien u nog vragen hebt kan u ons altijd mailen op het volgende adres: [email protected] of [email protected]

Sponsor mogelijkheden

25€     Steunkaart

100€     Logo op website rubriek sponsoren met doorlink naar eigen site.     

250€     Logo op website rubriek sponsoren met doorlink naar eigen site en aanmaak van spandoek voor al onze activiteiten .

500€     Logo op sponsorshirt achteraan (meerdere sponsors) ,   logo op website rubriek sponsoren  met doorlink naar eigen site en aanmaak van spandoek . Vermelding op de trimesteriële  nieuwsbrief .

1000€     Logo op sponsorshirt achteraan , logo op website rubriek sponsoren  met doorlink naar eigen site en  aanmaak van spandoek . Vermelding op de trimesteriële  nieuwsbrief .

2500€     Hoofdsponsor: Shirtreclame vooraan op de kleding (Groot 1 sponsor) , logo op website rubriek sponsoren met doorlink naar eigen site + PVC sticker  op een  van de voertuigen en aanmaak van spandoek .Vermelding op de trimesteriële  nieuwsbrief .

Voor andere opties en of mogelijkheden staan we altijd open .U krijgt voor het gesponsorde bedrag een attest  toegezonden voor uw administratie .                                                                                                   

Meer info kan je vinden op www.roparunners-londerzeel.webs.com .